Цитата:
Сообщение от
rusin
Всем, доброго вечера!
Начинаем онлайн-конференцию "Какой, хотели бы видеть Подкарпатскую Русь, Вы?"
Прежде всего хотелось бы поздравить всех католиков и протестантов Закарпатья с РождествомХристовым и наступающими праздниками. Пусть вам всегда сопутствуютлюбовь, удача, доброта и понимание.
Будьте здоровы и счастливы, беззаботны и веселы, успешны и добры
С "В контакте"
... то поле для фантазії?
Першим ділом хочуповісти, шо государство має боти нейтральним. Бо у нас, на кіко я вижу,є русини, куплені мацкалями і куплені украйинцями (чи то америкосами).Тому першим ділом я думаву ош треба прийняти то, што мо є самі по собі,і у нас є ЛЕМ СВОЇ інтереси, никому ми не маєме "облизовати боґанчі"!!!
Далехотілося бо государство, якоє орієнтовано більше на защиту прав людини,на такоє государство, де людина є ЧИМОСЬ, а не (перебачте за слово)гюном, таяк у постсовєтському пространстві прийнялося. І вопше я засистему МАЛІ НАЛОГИ - МАЛА СОЦ. ПОМОЩ, бо думаву, ош кормитися людимавуть самі, а не жити у когось на пличьох.
Дале я за президентську форму правління: президент голова ісполнітєльної власті. Парламент 2 палатний. Шось похожоє, ги у США.
Судів має убирати народ.
Хочесяобо розвивався туризм. Хочеся обо за природов ухожовалося. Хочесяпросто людського відношення од окружающих і до окружающих. Хочесястабільності.