татю. Того же вы с Вовокой постоянно требуете от меня. Ну, я хоть с ними общалась и не раз и не за чашкой чая. : )))Иначе говоря, к примеру - я- должен был в день их тусовки работу бросить и гоняться по городу за быдлом малолетним, не зная- где, когда их встречу? И ты тогда сочла бы меня достойным человеком? Борцом - не пустобрёхом? Ну, дела!
По поводу поисков...
Ння. Не жалко : )
29 січня 2013 року у Донецьку з ініціативи Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відбулась хода і віче присвячене 95-й річниці бою під Крутами та придушенню січневого заколоту.
Близько 100 донеччан із гаслами "Слава Україні – Героям Слава!", "Герої Крут – наші Герої, вони воювали на нашу свободу!", "Герої не вмирають – вмирають вороги!", "Наша земля – Наші герої!", пройшлись маршем від Донецького національного університету до пам'ятника Тарасові Шевченку. Під час ходи свободівці несли в руках банер із надписом "Наша земля – Наші герої!".
Виступаючи на віче, голова Донецької міської організації ВО "Свобода" Артур Шевцов наголосив: "Сьогодні ми зібралися щоби вшанувати пам'ять захисників Вітчизни – Героїв Крут. Триста студентів, юнкерів кинули виклик шеститисячній армії генерала Муравйова. Вони обороняли станцію Крути і затримали наступаючого ворога для того щоб уряд УНР міг покинути Київ. Тому ми повинні пам'ятати. Це наша земля, і наші герої!".Ссылку не даю, вонючая она. С сайта их донецкой ячейки.Сообщение от гугельперевод
(Только ежели после этого этот бандеролюбивый контингент скорбно и жалобно перекочует к тебе в пациенты, я не виноватата. : )))