Сообщение от
contras552
Ще раз повторюю: Крим ніколи не був українським. І зараз він не є українським. А те, що він зараз розташований в межах Української держави, то це зовсім не означає, що він український (етнічно). Зараз він скоріше російсько-татарський. А всі інші нації, які проживають на території Криму, в тому числї українці, становлять зовсім невеликий процент. Для прикладу: був в листопаді в Сімферополі. Цілий день ходив по місту по справах. І жодного українського слова від місцевого населення за цілий день не почув. А деякі місцеві мешкаці просили мене, щоб я розмовляв з ними російською, бо українську мову вони важко розуміють. От-таке-то. Так, що Крим НЕ український навіть сьогодні.
Але на Західній Україні основна маса населення-то були українці, які постійно боролися з поляками за незалежність. А в Криму-основна маса населення- то москалі і татари, які можуть почати боротися за незалежність проти нас. А нам воно треба? Ти, наприклад, пішов би брати участь в бойових діях в Крим, якщо б москалі з татарами забажали від"єднатись від України? Я - ні.