Показано с 2,146 по 2,178 из 3663

Тема: Информационная война.

Древовидный режим

Желчь на разлив, тара своя.
    Вес репутации
    129

На УНИАНе вышло великолепное - откровения мэра Тростянца за всю жЫзнь.

Там много воды, и это на мове, но есть жеж пэрлы))

Уже на п’ятий день перебування у Тростянці вони почали займатися мародерством, грабувати всі магазини, банкомати, аптеки. Все це сьогодні спустошене. Навіть магазини товарів секонд-хенду пограбували!

Вони передяглися у цивільний одяг, але ходять по місту повністю деморалізовані та нетверезі, обстрілюють з автоматів усе підряд. Зараз вони активно грабують будинки місцевих, викрадають машин, заходять у квартири, звідки виносять речі, коштовності, продукти. Якщо немає вдома людей, залишаються там ночувати. Судячи з фото, які надсилали мені люди, після таких "гостей" складається враження, що через помешкання пройшла вся Золота Орда!
    И ктож это там ходит, по гражданке и нетрезвый, с автоматами, а?))))

Дополню.

Навіть у Палаці для дітей і юнацтва поламали іграшки, мольберти, порізали в гардеробній ножами всі костюми, в яких дітки виступали.
    Люди неодноразово бачили, як окупанти підганяли різні транспортні засоби до магазинів у різних кінцях міста й вантажили в них награбовану техніку – холодильники, телевізори, електро- та інші товари. Куди вони далі все награбоване вивозять, – я не знаю.
    ------
    Кратк.- сестр. тал.
    Последний раз редактировалось V_V_V; 18.03.2022 в 13:34.

Ваши права