Стрілянина в Мукачевому може віддалити отримання безвізового режиму з ЄС - дипломат
Україна, Сьогодні, 07:18 Друкувати Тепер буде непросто переконати ЄС що в Україні цілком безпечно.
Після реального бою за участі "Правого сектора", фактично на кордоні ЄС, можуть виникнути перешкоди у встановленні безвізового режиму с ЄС.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав посол з особливих доручень МІД України Дмитро Кулеба.
"Дісклеймер: влада, частиною якої є і я, несе свою відповідальність за те, що не виконала низку вимог для безвізового. Але місяці ми аргументовано переконували єсівців, що безпекові ризики мінімізовані. І переконали..." - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, із села на Закарпатті, поблизу якого забарикадувалися учасники перестрілки у Мукачевому, розпочалася евакуація людей.
Dmytro Kuleba
Работает в Міністерство закордонних справ України · 2 667 подписчиков · 11 ч · отредактировано ·
Колись я вже постив, що Правий сектор вперше побачив на Грушевського, здається, 21 чи 22 січня. Десяток підлітків серед ночі із бойовим співом в обладунках йшли в бік барикади. Спів був мотиваційний, а не агресивний.
Потім довкола Майдану на стінах з'явилися такі прикольні трафаретні написи Правого сектору з червоним тризубом і текстом: Визволення вже близько.
Потім були репортажі про героїчний ПС на війні.
Тепер після реального бою ПС, фактично на кордоні з ЄС, можна фарбувати нові написи: Безвізовий режим вже близько.
Дісклеймер: влада, частиною якої є і я, несе свою відповідальність за те, що не виконала низку вимог для безвізового. Але місяці ми аргументовано переконували єсівців, що безпекові ризики мінімізовані. І переконали...