І Інститут сухопутних військ не даремно перевели з Одеси до Львова. Лише у Львові можна виховати достойних військових опонентів всяким слєпінінам..... Ми готуємося.... Ми йдемо.
Сегодня 11:29
Сердак Антон Якщо ворог у твоїй хаті, то його знищують! Слєпінін - провокатор! Про себе скажу коротко - володію не лише стрілецькою та холодною зброєю, а й більш важким озброєнням - Т-72. Саме під час підготовки на яворівському полігоні я познайомився з Ю.Тарнавською, яка мені розказала про ваш форум. А дописи Слєпініна я б видрукував на великих плакатих та почепив би на мішені танкових директрис - бажаючих пройти військову підготовку підготовку збільшилося би в кілька раз!!! Слєпінін, ми також готуємося до війни....------ Читайте и вникайте ! Все те кто еще строит иллюзии по поводу галицаеев ! Читайте каждое слово чтоб поняли наконец кто еще не понял они чюжие ,они просто враги ! Не какие не заблудшие ,не обманутые ,они враги и всегда ими были !Это я в однокласниках наткнулся на форум ! Ну и как водится свидомью раздал )))) А про нас многие знают ))))это радует!!!
Добавлено через 1 минуту 42 секунды
Тарнавская -что за зверь ? не вия часом ?кто знает ?