А как вам, други, сие или сей писец?

Аборгенів Італії, тобто найдавніше населення Італії пов’язували із давнім італійським монархом Латином, ім’я якого є варіацією імені Лудим (який був сином Міцраїма/Єгипта). По імені Латина/Лудима вони називали себе латинами, а їх країна називалася Лацій. Саме на землі латинян, тобто корінного найдавнішого населення Італії було збудовано Рим, і це також є підтвердженням того факту, що римляни походили від єгиптян.

Південні італійці називають себе “мафія”, і це слово означає “сім’я”. “Мафія” є варіацією слова “Міцраїм” (Єгипет) і це слово має паралельне значення “народ [італійський/єгипетський]”. Слово “мафія” використовує відносно себе злочинний світ Південної Італії в значенні “сім’я”, а з часом ця назва поширилася на весь злочинний світ.

“Коза Ностра” – інша назва італійської мафії, дослівно означає “коза наша”. Коза вказує на Каслухіма/Козла, сина Міцраїма. Декілька сімей мафії об’єднуються в “коску”. Слово “коска” також походить від імені “Каслух/Каслухім”. Голова сім’ї – капо. Слово “капо” є варіацією слова “Капторим”.

Англійське слово “Босс” (запозичене в Британії від італійців після завоювання Цезарем Британії; італійці походять від єгиптян) близьке до слова “Бес” – нижче буде продемонстровано, що це слово є варіацією слова “Міцр”, тобто “Міцраїм”. Отже,