Показано с 1 по 33 из 62

Тема: Гриценко и способы ведения огня из стрелкового оружия

Древовидный режим

Цитата Сообщение от shaman Посмотреть сообщение
    какое нах в первый раз?в америке учился...сцуко ряженое
    Из автобиографии Гриценка.

"Моє рішення після восьмого класу поступати до Київського суворовського військового училища для батьків було як грім серед ясного неба. Мама плакала, відмовляла: як це – в чотирнадцять років іти з дому!? Але влітку 1972 року я круто визначив свою долю й вирушив до Києва. Понад 2700 пацанів претендувало на 300 місць у Суворовському. Після іспитів я неабияк здивувався, бо з’ясувалося: серед усіх набрав найвищий вступний бал. "

"Нас виховували мужніми і фізично сильними. Кожен мав декілька спортивних розрядів, я – з легкої атлетики і стрільби з автомата. Ті навички залишилися на все життя: і сьогодні, після кількох пострілів, щоб відчути новий пістолет, автомат чи кулемет, здам на відмінно вправу з будь-якої стрілецької зброї."
    Отут можно почитать.
    http://grytsenko.com.ua/avtobiohrafija.html
    При стрельбе стоя тоже прытрымуе калашик за магазин.Фото там же.

П.1.2. Правил Официальный язык общения на форуме - русский. Иные языки общения не приветствуются, если только фразы на иностранном не приводятся в качестве примера. Если вы на форум выкладываете какие-то цитаты на иностранных языках, то вы же должны их перевести на русский язык (или хотя бы кратко рассказать, в чем смысл этой цитаты).
    Следующего предупреждения не будет.
    Regel
    Последний раз редактировалось Regel; 27.12.2009 в 18:39.

Ваши права