http://www.pravda.com.ua/news/2011/02/4/5881298/Президент Польщі подарував Януковичу коней. Для Межигір'я?
[SPOILER=для гурманов текст на украинском под катом]П'ятниця, 04 лютого 2011, 14:19 Версія для друку Коментарі 82 Президент Віктор Янукович отримав в подарунок гуцульських коней.
Такий презент йому зробив президент Польщі Броніслав Коморовський в Варшавському парку Лазєнки, повідомляє Історична правда.
Племінних коників звати Рогач і Лагуна - їхні батьки мали нагороди на кінних виставках, тож польські заводчики сподіваються, що гуцулики стануть "добрим додатком і збагаченням до українського конярства".
"Хочу сказати президенту Коморовському, що він сьогодні вразив мене в серце", - відреагував на подарунок Янукович.
Як відомо, на території резиденції Януковича Межигір'я планується побудувати кінний клуб з критим манежем і шпрингартеном.[/SPOILER]
Ну, не арабские скакуны (см. картинко), зато символично...
Президент Польши подарил Януковичу лошадей. Для Межгорье
Президент Виктор Янукович получил в подарок гуцульских лошадей.
Такой презент ему сделал президент Польши Бронислав Коморовский в Варшавском парке Лазенки, сообщает Историческая правда.
Племенных лошадей зовут Рогач и Лагуна - их родители имели награды на конных выставках, поэтому польские заводчики надеются, что гуцулики станут "хорошим дополнением и обогащением к украинскому коневодства".
"Хочу сказать президенту Коморовскому, что он сегодня поразил меня в сердце", - отреагировал на подарок Янукович.
Как известно, на территории резиденции Януковича Межигорье планируется построить конный клуб с крытым манежем и шпрингартеном
какой симпатишный конек-горбунок![]()