В ком не воспитано чувство свободы,
Тот не займет его; нужны не годы —
Нужны столетья, и кровь, и борьба,
Чтоб человека создать из раба.
(Н.А.Некрасов)
Приазовец_ (24.02.2010)
Процент политозабоченных граждан всегда в разы ниже, чем это кажется на форумах (c) Observerr
«Главная проблема цитат в Интернете в том, что люди сразу верят в их подлинность»В.И.Ленин.
"Если Вам не нравится мусор под ногами, посмотрите в небо - там красиво" (с) мое
В ком не воспитано чувство свободы,
Тот не займет его; нужны не годы —
Нужны столетья, и кровь, и борьба,
Чтоб человека создать из раба.
(Н.А.Некрасов)
Процент политозабоченных граждан всегда в разы ниже, чем это кажется на форумах (c) Observerr
«Главная проблема цитат в Интернете в том, что люди сразу верят в их подлинность»В.И.Ленин.
"Если Вам не нравится мусор под ногами, посмотрите в небо - там красиво" (с) мое
Футболка “Поцілуй мене, українко”
Футболки з гумором » андеґраундно- сексуальні
Футболка для радикальних патріотів, котрі навіть цілуються виключно з українками. На грудях – велике зображення відбитку жіночих губ і напис «Поцілуй мене, українка», мовляв, українко – поцілуй, а неукраїнко – проходь, не затримуйся. На лівому плечі логотип мистецького об’єднання “ОSТАNNЯ БАРИКАДА” (що випустило футболку) та емблема фестивалю “День незалежності з Махном”.
Футболку було виготовлено для фестивалю “День Незалежності з Махном” у 2008 році.
Наявні розміри: M
А своїй дівчині можете для комплекту подарувати футболку «Поцілуй мене, бо я українка».
55.00 грнВ харківській "Останній барикаді" офіціянточки носять футболки "поцілуй мене, бо я українка" Файне гасло -- я собі таку футболку вже майже рік не можу випроситиТорік у Криму друзі подарували мені на день народження помаранчеву футболку з написом "За Україну без Ющенка", - згадує 22-річна Олена Ліхтаренко. - На ялтинській набережній зупиняли росіяни і просили сфотографуватися. Мене так замучили, що я якось "забула" майку на узбережжі. Цього року як компенсацію отримала футболку із зображенням губ на грудях і написом "Поцілуй мене, бо я українка". Дивуюся, де в Криму знайшли таку патріотичну річ?![]()
В Крыму на курортах продается то, что покупается туристами. Вплоть до "дякую тоби боже, що я не москаль".Дивуюся, де в Криму знайшли таку патріотичну річ?
Местные такое не носят. По крайней мере адекватные местные.
...this world is for me unreal...
BWolF (25.02.2010), Misantrop (24.02.2010), Вован Донецкий (24.02.2010), Олег из Донецка (24.02.2010), Сармат (24.02.2010)