Цитата Сообщение от Негра Посмотреть сообщение
Позавчера в Киеве видела девочку-подростка ( лет тринадцати) со значком: "Поцелуй меня, бо я - украинка". Честно говоря, я немного ошалела от такого...
Футболка “Поцілуй мене, українко”

Футболки з гумором » андеґраундно- сексуальні

Футболка для радикальних патріотів, котрі навіть цілуються виключно з українками. На грудях – велике зображення відбитку жіночих губ і напис «Поцілуй мене, українка», мовляв, українко – поцілуй, а неукраїнко – проходь, не затримуйся. На лівому плечі логотип мистецького об’єднання “ОSТАNNЯ БАРИКАДА” (що випустило футболку) та емблема фестивалю “День незалежності з Махном”.
Футболку було виготовлено для фестивалю “День Незалежності з Махном” у 2008 році.

Наявні розміри: M

А своїй дівчині можете для комплекту подарувати футболку «Поцілуй мене, бо я українка».

55.00 грн
В харківській "Останній барикаді" офіціянточки носять футболки "поцілуй мене, бо я українка" Файне гасло -- я собі таку футболку вже майже рік не можу випросити
Торік у Криму друзі подарували мені на день народження помаранчеву футболку з написом "За Україну без Ющенка", - згадує 22-річна Олена Ліхтаренко. - На ялтинській набережній зупиняли росіяни і просили сфотографуватися. Мене так замучили, що я якось "забула" майку на узбережжі. Цього року як компенсацію отримала футболку із зображенням губ на грудях і написом "Поцілуй мене, бо я українка". Дивуюся, де в Криму знайшли таку патріотичну річ?