ТЕРМІНОВО!!! Злочинна влада використовує спецапаратуру впливаючи на погіршення самопочуття мітингувальників !!!
Croctopus 27 Apr 2010 13:19
IP/Host: 213.227.206.---
Я як безпосередній учасник акції в цьому сповна переконався, після години блокування ВР, самопочуття було досить дивним.. ватні ноги загал на слабкість, і це при тому, що мені 28 років займаюся спортом , тільки доїхавши до офісу через годину почав приходити до себе...люди починають втрачати свідомість...скоріше за все мова йде про спеціальний хвильовий передавач який встановлений десь в будівлі неподалік від мітингувальників!!
----------------------------------------------------ПЕРЕВОД
СРОЧНО! Преступная власть использует спецаппаратуры влияя на ухудшение самочувствия митингующих!
Croctopus 27 Apr 2010 13:19
IP / Host: 213.227.206 .---
Я как непосредственный участник акции в этом сполна убедился, после часа блокирование ВР, самочувствие было довольно странным .. ватные ноги общественность на слабость, и это при том, что мне 28 лет занимаюсь спортом, только доехав до офиса через час начал приходить в себя ... люди начинают терять сознание ... скорее всего речь идет о специальном волновой передатчик который установлен где в здании неподалеку от митингующих!