alex
если "карта так ляжет", какой предпочтёте ?
кхм-м... Севастополь - "ну как Гонконг".
может проще Галичину - "как Зимбабве " ? и тюльку на царство. все довольны. исхода нет.
вот вчерась один недавний оптимист прощался перед отъездом в далёкую канадчину, а кадр, несомненно ценный.
----
----
Я в них плохо разбираюсь. Колись уже!
P.S. Может, ты Севастополь в Крым не включаешь?
В ком не воспитано чувство свободы,
Тот не займет его; нужны не годы —
Нужны столетья, и кровь, и борьба,
Чтоб человека создать из раба.
(Н.А.Некрасов)
И это вся фишка, или ещё есть?![]()
В ком не воспитано чувство свободы,
Тот не займет его; нужны не годы —
Нужны столетья, и кровь, и борьба,
Чтоб человека создать из раба.
(Н.А.Некрасов)
Резюмирую: в одну телегу впрясть не можно...
Если мясо слишком жесткое, нужно перед употреблением пропустить его через мясорубку.
Да здравствует бакланизация всея Украины![]()
При преодолении лесного массива масса танка должна превышать диаметр деревьев.
Янус Полуэктович (01.05.2010)
иногда кажущаяся жесткость - следствие глубокой заморозки продукта
оттаивание можно провести естественным путём, но если жрать охота, то можно и в микроволновку сунуть в режиме разморозки
надо кремлевским деятелям карту НОМСа подкинуть
чо то мне карта не нравится![]()
Свидомит, помни: ты - еда. Говном ты станешь после
источник http://ua.korrespondent.net/worldabus/1072708Гендиректор ради з національної стратегії Валерій Хом'яков нагадав, що ідея федералізації України давно ходить у думках політиків. "На мій погляд, це єдиний спосіб збереження України як єдиної держави, тому що Україна дуже й дуже різна", - сказав Хом'яков газеті ВЗГЛЯД.
Він ще багато чого сказав, але про це ви краще почитайте в оригіналі. В принципі, федералізацією займаються виключно не через потребу громадян та країни в цьому, а через нездатність (чи небажання) наших політиків будувати унітарну країну. Для будівництва країни треба ж працювати, а працювати вони не здатні й не бажають. Почули колись красиве та вигідне слово "федералізація" і вчепились в нього.
Федералізація України не є вирішенням питання взагалі, а лише спробою втекти від вирішення. Нічого більшого за цим бажанням не існує! І посилання на В.Чорновола не є правдою, бо цю брехню декілька років тому спростував його син Тарас Чорновіл.
По-перше, єдине, що мене заспокоює це те, що навіть задля федералізації України треба дуже і дуже багато працювати, а працювати наші політики не здатні і не бажають, а тому взагалі будь-які балачки з їх вуст неможливо сприймати без сміху. Якщо вони не змогли збудувати унітарну Україну, то й до федерації їм братись не варто.
По-друге, навіть всередині самих регіоналів та їх соратників не може бути і не існує єдиного погляду на це питання і навіть після того, як регіонали куплять голоси 300-т депутатів, то це не означатиме, що така ж само кількість одразу візьметься за справу: взяти гроші й натиснути за це на потрібну кнопку не одне й те ж само, що й працювати денно-нічно над законами про федералізацію. От вже й голова комуністів пан Симоненко виступає проти федералізації. А чому? Невже піклується про народ? Та ні, просто йому не буде місця у новій Україні через слабку представленість компартії в усіх областях України, просто йому і без федералізації важко набирати голоси на виборах, а у новій ситуації тим більш. Такі погані справи мають не тільки комуністи, а князювати хоче кожен.
Тому мій висновок такий:
* балачки про федерацію – це просто балачки;
* не існє єдності у поглядах і бажаннях щодо федералізації;
* політики, що домагаються федерації не спроможні реалізувати свої наміри через брак розуму у голові;
Погано те, що Яник почав розпродувати державу, якою має опікуватись
Последний раз редактировалось Vadym.O; 01.05.2010 в 22:33.
Что нас ждет? Неужели языковая демократия вплоть до самоуничтожения, когда укр.язык станет жертвой этой самой демократии?
Vadym.O
Я не налогоплательщик незалежной, но если можно, тоже самое-на русском.
Камрады!!! Завязываем с форумной иностранщиной! Же ж!
Официальный язык общения на форуме - русский.
Знание некоторых принципов легко возмещает незнание некоторых фактов. /Гельвеций/
Не бывает поздно. Бывает уже нафиг не надо (с)
Негра (01.05.2010)
И даже тут свидомит не в состоянии скопипастив украинский текст связно выразить на украинском же свое видение темы.
Психических отклонений может и нет, а просто дурак.
Мои представления об этических нормах носят весьма расплывчатый характер, и уж ни при каких обстоятельствах эти представления не имеют характера категорического этического императива.
Люди, рассказывайте о деле ясно и чётко. Дело запутаю я сам....
Так оно ни того ни другого не знает :-)
Мои представления об этических нормах носят весьма расплывчатый характер, и уж ни при каких обстоятельствах эти представления не имеют характера категорического этического императива.
Правильная карта Украины только одна. Можно посмотреть здесь.
![]()
Что нас ждет? Неужели языковая демократия вплоть до самоуничтожения, когда укр.язык станет жертвой этой самой демократии?
alex, тебе пора реально в отпуск.
Юрист (02.05.2010)
флуд пркращаем! Пытливые лингвисты-любители.
Знание некоторых принципов легко возмещает незнание некоторых фактов. /Гельвеций/
Не бывает поздно. Бывает уже нафиг не надо (с)